Jdi na obsah Jdi na menu
 


josef bartoš

31. 10. 2012

 

Světlo tohoto světa jsem spatřil 19.února kolem 20:15 v České Lípě. Moji rodiče se jmenují stejně jako Ježíšovy-Josef a Marie. Mám ještě starší sestru Kamilu.

 

Od malička jsem zkoušel různé sporty jako Ciklotrial(Kde jsem si vyrazil dva zuby)josef-bartos.jpg,tenis,fotball atd,..., ale nic mě nenatchlo tak, jako koně.Vyrůstal jsem v dostihové rodině, takže mi asi nic jiného nezbylo a jsem tomu rád. Takže asi od 9 let jezdím na dostihových koních. Začínal jsem u mého otce, v jižních Čechách v Hluboké nad Vltavou a poté jsme se přestěhovali na Mělnicko. Jako amatér a žák jsem často jezdil pro trenéra ing. Karla Dvořáka, chvíli jsem také působil u trenéra Miroslava Kašpara a absolvoval jsem několik zimních "stáží" v zahraničí-v Německu to bylo u trnérů Theilkuhla,Seilera a Hirschberga a ve Francii u trenéra Jacka Barbea.

 

 

Hned po vyučení jsem nastoupil u trenérů Františka a Romana Vítkůnnnnnnnnnnnnnnn.jpg a později jsem se stěhoval do nového tréningového střediska ve Zhoři u Jihlavy do stáje Pegas Znojmo. Po roce jsem zkusil štěstí v Německu u trenéra Pavla Vovčenka, ale bouhžel se nezdařilo a vrátil jsem se domů, kde jsem půl roku působil u trenéra Filipa Neoberga. V roku 2004 přišla nabýdka, která se neodmýtá, od trenéra Josefa Váni a zde po dvou skvělých sezonách stále pracuji. Takže bydlím v Mlýncích u Chyše na Karlovarsku, kde žiji se svou snoubenkou Luckou, s kterou máme syna Pepíčka.

spqqqqqqqq.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

svaty

(nely , 7. 11. 2012 17:18)

svaty napiš tam že je to z mojeho blogu!