Jdi na obsah Jdi na menu
 


dobrodružství a zážitky ze světa koní a poníku

2. 12. 2012

2.12.prosince 2012

záhadní koně

 tento díl bude o haflingovi a quater horse.

byla docela zima ale nám to nevadilo chodily jsme ulicemi a lesy.Narazily jsme na les a u něho byl ohradník s konmi které jsme si hladily nedávno ale nebyly tam,   zdřejmě byly ve stáji ale stáj sme nikde neviděly tak jsme šli na průskum. Zašli jsme hloubějc do lesa a bylo tam hodně popadaných stromů, málem sm tam zhučela do díry.Narazily jsme na plot a v plotu byla obrovská díra, tak jsme zjistily jak jim ty koně utíkají.Protože jak jsme sedlaly koně tak přišly ňáci starci a ptaly se nás jestli nám neutekly koně řekli jsme že né protože jsme měli všechny pohromadě.Vyjeli jsme a na cestě byly kobylince nechali jsme je tam protože nebyly naše ale tych koní co jim utekly.Ale my stoho měli zase problém protože každý ví že máme koňě a proto to zase bylo všechno na nás.A tak jsme teda zjistily že jim tam tým plotem utíkají proto jsme tam daly větve aby neutíkaly.Šli jsme hodně do prudkého kopce a za kopcem nás čekalo velké překvapení byla tam stáj .Měli tam kruhovku a jeden dům. Ale nedávalo to smysl že mají dva domy, zaslechly jsme ňáké zvuky a  utíkaly pryč.Slyšely jsme štěkat psa .

 

                                                                             

                                           pokračování příště:

10.12. prosinec 2012

pokračování

příští týden jsme šli zase na průskum zjistit něco dalšího a tentokrát se nám toho podařilo zjistit víc než minule.Šli jsme zase hluboko do lesa a skoumaly jsme tu stáj, byly tam velice zašpiněné žlaby a seno bylo zmoklé od deště. Zjistila jsem že ten žlutý dům který byl společně na zahradě ze stájí nepatřily k sobě, stáj, malý výběh a dům byly odděleny ohradníkem. Šli jsme zase dolů aby sme mohly vystoupit na velký kopec. Jak jsme šli dolů vyděly jsme stopy od konských kopyt byly hodně rozšířené! Před sebou sme měly ten velký kopec tak jsme šli, vycházely jsme kopec  a vyděly jsme zase stopy ale tentokrát ty stopy byly malé tak že od toho quatra proto že ten hafling je měl tluztší ale jak jsme šli zase z kopce byly tam zase tlustší stopy kopyt. Sešly jsme kopec a řídily jsme se pořád podle konských stop. Došli jsme tedy spádky ke stáji dívaly jsme se chvíly knim do orady jak to mají obzvášt hezky udělané ale teda hezké to tam moc neměli. Zašli jsme za plot stáje a byla tam opuštěná louka! zaslechli jsme že někdo běží  a asi se pse tak sme utíkaly spátky kestáji ! Já a nelča jsme se dívaly co tam mají všechno v té ohradě já jsem našla balon ale byl hodně zakrytý kládama a nejhroznější co jsme našli byl kříž zabudován v zemi asi jim zemřel jeden kůn ale to se přece nesmí zakopávat zvířata do země na zahradu!!!!  asi jeden ten kůn možná jak šel z toho kopce do kopce a si měl podlom kopyta. je nam to stašně líto ale pokračování bude příště děkuji za pochopení !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

                                                 

                                                             pokračování příště:

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

40 Ways to Lower Your Blood Influence

(Atwisfiert, 8. 10. 2018 9:20)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-pas-cher-tunisie/

Blood problems - If you fancy recognize more

(AElabigellog, 30. 7. 2018 13:38)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-femme-france-horaire/

tak ahojky

(ahojky tady majitelka blogííííííííísku, 4. 1. 2013 13:32)

ted pro všechny další díl nebude protože jsme tam byby mynulí týden a koně jim asi zdřejmě zemřely protože tam byl kříž jako kdyby zemřely