Jdi na obsah Jdi na menu
 


bořek a parta

15. 2. 2013

 

Jednou se měl sejít slezský norik Bořek se svojí partou! Měli se sejít u restaurace! Bořek tam chvíli čekal ale za chvíli všichni přišli, pak si šli sednout do restaurace a dali si kávu a poté si dali hranolky s řízkem! Bylo 9:00 hodin večer a pomalu se všichni koně začali odebírat domů ale jediný Bořek tam zůstal se svojí partou noriků! Najednou jeden řekl, dejte sem hlavy něco vám musím říct! Slezský norik Pepa řekl, dneska v noci se pořádá koňská párty u nás doma, manželka šla do práce takže celý barák pro sebe! Ale bacha kluci vrací se o půl 6 takže vtu dobu musí všichni vypadnout! A Bořek řekl ale tak to nemá cenu když přichází tak brzo že jo kluci?:jojo nemá to cenu! A Pepa vykřikl a pudete když tam bude pivo? Joooooooo.... Tak dobře deme! Všichni stáli před barákem a řekli dem dovnííííítřřřř!!!!!!!! Bylo tam vážně hodně piva! Koně se opili tak že tam usli do půl šesté a v tom otevřela manželka dveře do domu a najdnou se jí udělalo špatně protože tam šli cítět (cigarety,chlast,jídlo,zvratky) Vzbudila pepu, a najednou zakřičela na něho coooo toooo máááá znnnnáááámmeeeennnaaaattt??????????????? Pepa se vyděšeně zlekl až ho málem trefil šlak ! Vykřikl co? co? co? A manželka řekla co ?! co?! vajíco podívej se jak to tady vypadá jak mluvila s pepou najednou se všichni probudily, manželka jim řekla že máj všechno uklidit a to taky udělaly měly vše uklizené a proto je za odměnu že to tak krásně, pečlivě udělali je vzala do hospody a tam se opila s ňima! taaak to je konec dnešního dílu příště bude o Bobíkovi a jeho sprintech!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krááása

(neznámy, neuvedu, 24. 3. 2013 15:17)

máš to tady krásné celý blog. jen občas pravopisné chyby ale to nevadí je to tu nádherný. chodím tady vždy když jsem na počítači a aj www.n11231.estranky.cz mám mooooooooooooooc ráda. nádhera:)

Re: krááása

(majitelka blogu, 25. 3. 2013 21:33)

děkujii moc že tady chodíš !

Re: Re: krááása

(neznámý, neuvedu, 26. 3. 2013 15:40)

obdivuji tě a proč jste s www.n11231.estranky.cz takoví ryvalové ty blogy jsou oba krásné ( ten tvůj se hezčí ) ale přijde mi to divné proč nespolupracujete?

Re: Re: Re: krááása

(majitelka blogu, 26. 3. 2013 21:52)

hele ona mi ukradla celéj uvod ale před několika dny si ho změnila proto aby to nšlo poznat říká mi že kdo si založil týdeník jako první prej ž ona a není to pravda !!! a kdo si tady zařídil stránky dřív no já tak jako vůči mě je to docela nefér aby pořád!!! něco kopírovala! !!!!!

.....

(WTF?, 15. 2. 2013 19:52)

Co to je za hovna stačilo mi pár vět a už to bylo na hlavu ! Nepište to nedá se to číst

Re: .....

(majitelka blogu, 17. 2. 2013 18:58)

no já to opravím ,ale jestli vám vadí ten celý příběh tak tu radši nikdy nelezte!!!!!!!!!!!!!!!

Re: .....

(www.bobikaborik.blog.cz, 1. 3. 2013 22:03)

Milý WTF, proč sem neuvedeš své jméno, popř. odkaz na své stránky, aby jsme ti ho taky mohli zkritizovat.. Lidi kteří píšou do komentářů takové blbosti asi nechápou pointu těchto stránek. Jejich pointa je taková že kamarádka si je založila proto, aby zde mohla zveřejňovat své pocity a mohla vyjádřit to, jak moc má koně ráda .. :) Marty

Re: Re: .....

(majitelka blogu, 1. 3. 2013 22:11)

děkuji!